Ompelimo Siniapila

Ompelimo on avoinna ma-to klo. 8-14 ja pe 8-13.

Ompelimossa tehdään monipuolisesti erilaisia ompelutöitä, kuten vaatteiden korjausompelua ja erilaisia sisustusompeluja, kuten verhojen ompelua.

Kuva Lapuan Sininauhan ompelijoista

Aarreaitta

Kirpputori Aarreaitta on avoinna ti-to klo 12-16 osoitteessa Kauppakatu 32.

Otamme vastaan lahjoituksia. Tarvittaessa haemme kotoasi isot ja raskaat tavarat. Myymme huonekaluja, astioita, sisustustarvikkeita ja tekstiilejä, lakanoita, pienkoneita ja paljon muuta. Emme myy tai ota vastaan vaatteita, kenkiä tai laukkuja.
Myynnissä on myös omia käsintehtyjä tuotteita, kuten niska- ja saunatyynyjä.

Tervetuloa tutustumaan!

Päiväkeskus Myötätuuli

Päiväkeskus on kaikille avoin kohtaamispaikka. Se on avoinna ma-to klo 8-14 ja pe 8-13.

Päiväkeskuksella ei ole tarkasti rajattua kohderyhmää, vaan kaikki ovat tervetulleita päiväkeskukseen kahville ja lukemaan päivän lehden. Päiväkeskuksessa on kuitenkin ehdoton 0 promilleraja.

Toiminnalla pyritään tukemaan ihmisten elämänähallintaa ja lisäämään hyvinvointia. Toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tavoitteet. Tukea, ohjausta ja neuvontaa saa tarvittaessa ohjaajilta. Lisäksi muiden asiakkaiden tuella on suuri merkitys. Päiväkeskustoiminnan avulla helpottuu uusien sosiaalisten suhteiden luominen ja ylläpitäminen.

Toiminnassa voi olla mukana ns. vapaaehtoisena, kuntouttavassa työtoiminnassa tai työkokeilussa. Työtoiminta päiväkeskuksessa koostuu pääasiassa pakkaustyöstä.

Päiväkeskuksessa on myös mahdollisuus pyykinpesuun.